banner564

‘Parça parça keserim’

Mustafa Yaramaz’ın tartıştığı eşini dövüp, “Adanın görmediği cinayeti işlerim” diyerek tehdit ettiği öne sürüldü

‘Parça parça keserim’
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da yaşandığı iddia edilen olayda Mustafa Yaramaz’ın tartıştığı eşini darp edip, “Adanın görmediği cinayeti işler, seni parça parça keser öldürürüm” diyerek tehdit ettiği belirtildi. Zanlının eşinin eşyalarına da zarar verdiği ifade edilirken, şikâyet üzerine tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlının kalacağını beyan ettiği Akova’ndan izinsiz çıkmamasına emir verildi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının eşi S.Y. ile aralarında çıkan sözlü tartışmada ona hitaben “Adanın görmediği cinayeti işler, seni parça parça keser öldürürüm” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu, çenesine ve sol koluna yumruk vurmak suretiyle darp ettikten sonra Samsung marka A50 model cep telefonunu yere atarak kırdığını söyledi. 
Polis, ayrıca zanlı Mustafa Yaramaz’ın evin içindeki bebek banyosu ve teleskopa ayağı ile tekme vurup, kırılmalarına sebebiyet verip, hasara uğrattığını anlattı. 

Teminata bağlandı
Polis, zanlının aynı gün tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının Akova’da annesine ait evde kalabileceğini beyan edip, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, bir kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, 3 bin TL nakit teminat yatırması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkeme, ayrıca zanlının Akova bölgesinden izinsiz ayrılmamasına da direktif verdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474