banner564

Piknik alanları doldu taştı

Mart 9’unu kutlayan vatandaşların coşkusuna Akıncı çifti de ortak oldu

Piknik alanları doldu taştı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Baharın gelişinin kutlandığı geleneksel 9 Mart pikniği ülkenin her yanında olduğu gibi Gazimağusa bölgesinde de vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.
 Bedi’s ve Mersinlik Piknik alanlarına akın eden vatandaşlar, aileleri ile birlikte güzel bir gün yaşadılar.  Mangalların yandığı çeşitli etkinliklerin yapıldığı piknik alanlarında vatandaşlar yoğun geçen haftanın da stres ve yorgunluğunu attı.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Geçitkale Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Mart 9’u Pikniği’ne katıldı. 
Verilen bilgiye göre, Akıncı, Mersinlik Piknik Alanı’na gelişinde Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş tarafından karşılandı. 
Cumhurbaşkanı Akıncı, eşi Meral Akıncı ve Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş işe birlikte piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.
Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya ikramda bulundu, anı fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlara iyi dileklerde bulunan Cumhurbaşkanı Akıncı, çocuklarla top oynayarak, oyunlarına eşlik etti. 


Alaniçi’nde piknik yapanlar 
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,  Alaniçi’ni ziyaret ederek, piknik yapan vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, piknik alanına eşi Meral Akıncı ile birlikte giden Cumhurbaşkanı Akıncı’yı, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Hasan Zurnacılar ile Alaniçi Muhtarı Cemal Yıldız karşıladı.
Piknik yapan vatandaşları tek tek ziyaret eden Cumhurbaşkanı Akıncı, vatandaşların değerlendirmelerini dinledi, iyi vakit geçirmelerini diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474