banner564

Polis ‘ava’ çıktı

Haspolat yakınlarında boğularak öldürülen siyahi erkek şahsın kimliği henüz tespit edilemedi

Polis ‘ava’ çıktı
banner598

Suna ERDEN

Haspolat - Taşkent Anayolu üzerinde önceki sabah toprak yol girişinde ölü olarak bulunan ve yapılan otopside cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 25-30 yaşlarında, siyahi bir erkek şahsın kimliği henüz tespit edilemedi. 
Öldürülmeden önce ciddi şekilde darp edilen, hatta işkence gördüğü belirtilen şahsın kimlik tespit çalışmaları dün de devam etti. 
Polis, Nijerya uyruklu olduğunu tahmin ettiği şahıs ile ilgili birçok kişiyi sorguladı, ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmalar dün de sonuçsuz kaldı.

Kimliği tespit edilemedi
Haspolat - Taşkent Anayolu üzerinde önceki sabah toprak yol girişinde 25-30 yaşlarında, siyahi bir erkek şahıs ölü olarak bulunmuştu. 
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kimliği belirsiz ceset, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Yapılan otopsi sonucu genç adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Yapılan otopside bulunan kişinin ölüm nedeninin “künt kafa travması, beyin kanaması ve elle boğma neticesinde gelişen havasız kalma” sonucu olduğu tespit edilmişti. 
Polis, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunu tespit etmek için ülke genelinde araştırmalara başlamıştı. Önceki gün başlatılan araştırmalar dün de devam etti. Ancak polis tüm uğraşlarına rağmen henüz cesedin kimliğini tespit edemedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474