banner564

Polisi görünce şaşırdı

Yabancı uyruklu eşini ikna edemeyince şiddet kullanarak cinsel ilişkiye girmekle suçlanan Hasan Uğurel, 255 promil alkollü çıktı

Polisi görünce şaşırdı
banner598

Suna ERDEN
Hasan Uğurel isimli 35 yaşındaki adam, kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyen eşini darp ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İddiaya göre, Lefkoşa’da 17 Ağustos’ta yaşanan olayda zanlı cinsel talebine karşılık vermeyen eşi Katarina M.’yi ciddi şekilde darp etti.
Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlının daha önce de eşine karşı birçok kez şiddet suçu işlediği belirtildi. Tutuklandığı esnada 255 promil akollü olan zanlı hakkında darp suçunun yanı sıra sarhoşluk ve rahatsızlık verme suçlarından da soruşturma başlatıldı.
Zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis memuru, 17 Ağustos 2019 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen olayda zanlının, kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istemediği gerekçesiyle eşi Katarina M.’yi darp ettiğini söyledi. Hasan Uğurluel’in eşinin yüzüne ve kollarına ve vücudunun diğer defalarca vurup darp ettiğini belirten polis, K.M.’nin önceki gün polise gelip şikayetçi olduğunu ifade etti.

Daha önce de şiddet uygulamış…
Polis, zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığı esnada ise "Bırakın beni polis beni götürüyor" diye yüksek sesle bağırarak sarhoşluk rahatsızlık suçunu da işlediğini aktardı.
Yapılan kontrolde zanlının nefesinde 255 promil alkol tespit edildiğini kaydeden polis, ayrıca Hasan Uğurluel’in yaşadığı yerde çevreden yapılan soruşturmada daha önce de eşine karşı şiddet suçları işlediğini tespit ettiklerini açıkladı.

Suçlamaları kabul etmedi…
Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, ifadeler alacaklarını belirten polis, bir gün süreyle tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı “Karıma şiddet kullanmadım neden şikâyetçi oldu, anlamadım” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474