banner564

Projeler anlatılıyor

UBP’li adaylar ülke genelindeki seçim çalışmalarını sürdürüyor

Projeler anlatılıyor
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) aday ve örgütleri seçim çalışmalarına hız vererek, Yenierenköy ve Dipkarpaz’ı ziyaret etti. 
UBP’den verilen bilgiye göre, ziyaretlerde İskele İlçe Başkanı ve ada genelinde birçok UBP’li aday, örgütler ve halkla buluştu. 
Ziyaretlere Başbakan Hüseyin Özgürgün ve UBP’li vekillerin gün boyu devam eden Meclis çalışmaları nedeniyle katılamadı.
Başbakan Özgürgün’ün mesajlarını Dipkarpaz halkına ileten adaylar, her UBP iktidarında olduğu gibi yeni dönemde de halkın istek ve ihtiyaçlarını temel alan siyaset güdüleceğini söylediler. 
Ulusal Birlik Partisi’nin büyük bir parti olduğunu anlatan UBP’li milletvekili adayları, UBP’nin her iktidarında olduğu gibi kırsal kesimin hassasiyetlerini gözeterek icraatlarını şekillendireceklerini ifade ettiler.

Özgürgün: Güzelyurt kalkınacak
Ulusal Birlik Partisi (UBP)Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün,  seçim çalışmaları kapsamında  bazı UBP milletvekili adaylarıyla birlikte Güzelyurt’u ziyaret etti. 
Özgürgün, Güzelyurt’ta Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticileri Birliği, Onurlu Yaşam Derneği ile Kıbrıs Narenciye Üreticileri Derneği’ne gitti; Güzelyurt Kapalı Pazarı’nı ziyaretinde yapılmakta olan Çocuk Şenliği’ne katıldı. Özgürgün ve heyeti daha sonra Güzelyurt Sanayi Bölgesini dolaştı
UBP’den yapılan açıklamaya göre Özgürgün ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’den gelen suyun Güzelyurt’un verimli toprağı ile buluştuğu andan itibaren ülkenin en üretken bölgesi olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473