banner564

Reha Arar deneyimlerini aktardı

KITREB, üyelerine yönelik her ay farklı bir konuda düzenlediği hizmet içi seminerler çerçevesinde, bu ay turizmci Reha Arar'ı ağırladı

Reha Arar deneyimlerini aktardı
banner598
Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB ), üyelerine yönelik her ay farklı bir konuda düzenlediği hizmet içi seminerler çerçevesinde, bu ay duayen turizmci Reha Arar'ı ağırladı. 
Seminer çerçevesinde, Reha Arar, ''Turizmde Tanıtımın Önemi. Dünya ve KKTC uygulamaları'' konusunda turist rehberleri ile deneyimlerini paylaştı. Seminerde, turizm sektörünün en önemli unsuru olan tanıtım ve pazarlama konusunun, incelikleri ve önemi irdelendi. 
Bir tatil cenneti olan Kuzey Kıbrıs’ın önündeki sorunların turizm ile aşılabileceğini belirten ve tanıtımın burada en önemli aktör olduğunun altını çizen Reha Arar, “Kuzey Kıbrıs’ın real sektörü turizmdir. Bu ülke kalkınacaksa turizm ile gelen turist ile kalkınacak. Bu yüzden öncelikli olarak ülkemizi tanıtacağız, ardından gelen turistlere kaliteli hizmet sunacağız” dedi.
Merit Turizm Grubu olarak, Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırım grubu olduklarını söyleyen Reha Arar, yurt dışı tanıtımlarına büyük önem verdiklerini belirtti. Çeşitli ülkelerde tanıtım ofisleri açtıklarını ve düzenledikleri konsept geceler ile önce Kuzey Kıbrıs’ı, ardından da otellerini tanıttıklarını belirten Reha Arar, Merit Lefkoşa Otel’de yar alan seminerde, KKTC’nin yeni bir turizm ve tanıtım vizyonuna ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, turizmde başarıya ulaşmak için tüm paydaşların ortak hareket etmesinin önemine değindi. 
Kıbrıs Türk Rehberler Birliği seminer sonunda Merit Otelleri Başkanı Reha Arar’ a, Kıbrıs’ın Bakır ve Şarap geçmişini anlatan desenlerden oluşan bir tepsi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473