banner564

Reşat Akar güven tazeledi

Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Reşat Akar güven tazeledi
banner598

Ömer KADİROĞLU
   Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurul toplantısı Dış Basın Birliği lokalinde gerçekleşti ve Reşat Akar yeniden başkanlığa getirildi.
   Genel kurul sonuçlarının açıklanmasından sonra Reşat Akar’ı telefonla arayıp kutlayan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti ve Akar’ı Ekim ayında yapılacak olan genel kurul toplantısına davet etti.
   Divan oluşumu, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından gündemdeki konular ele alındı ve daha sonra seçime gidildi.
   Reşat Akar başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda As başkanlığa Ali Hançerli, Yönetim Kurulu üyeliklerine Tekin Birinci, Sezgin Madencioğlu, İnal Uzun, Ahmet Aziz ve Ziya Tunaç getirildi.
   Yedek üyelikler ise; Derya Ercan, Ahmet Çakartaş, Osman Güvenir ve Gökhan Güler’den oluştu.
   Disiplin Kurulu üyeliğine Erten Kasımoğlu, Aydın Akkurt ve Ata Atun; Denetleme Kurulu üyeliklerine Celal Bayar, Ahmet Hacıvelioğlu, Cem Emre getirilirken, Akay Cemal Onursal Başkanlık görevini korudu.

Siyaset yapmıyoruz
   Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına yeniden seçilen Reşat Akar yaptığı konuşmada, siyaset yapmadıklarını, herhangi bir siyasi oluşumun direktiflerine göre hareket etmediklerini belirtirken “ana hedefimiz mesleğin onurunu korumak, üyelerimizin hak ve menfaatleri için çalışmaktır” dedi.
   Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, Covid-19’un etkilerinin sadece sağlık değil ekonomik alanda da giderek arttığını ifade eden Akar “Toplumun birlik ve beraberliği, huzuru ve çıkarları için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışacak ve yetkililere uyarı görevimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
   Akar, Kıbrıs Türk gençliğine tarihimizin gerçekleriyle anlatılması için yaptıkları uyarının dikkate alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bundan sonraki süreçte aynı azimle çalışacaklarını kaydetti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Op.Dr.İlkan Ertuğ
Op.Dr.İlkan Ertuğ - 3 yıl Önce

Tebrik eder,başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474