banner564

Şaban’ın paralar uçtu gitti

Birlikte ikamet ettiği arkadaşının izinsiz olarak aldığı banka kartından toplamda 3 bin 250 TL’lik işlem yapan Yılmaz Uğurlu cezaevine gönderildi

Şaban’ın paralar uçtu gitti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da  bir işyerine ait lojmanda birlikte  kaldığı iş arkadaşının bankamatik kartını çalan Yılmaz Uğurlu isimli şahıs, önce bankamatiğe giderek Bin 500 TL para çekti ,daha sonra ise Bin 750 TL’yi ise  başka bir hesaba havale etti.  Olayın 14 Ocak 2015 günü polisin bilgisine gelmesiyle zanlı Yılmaz Uğurlu, Gazimağusa’da  tutuklandı.
Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlının aynı lojmanda kaldığı Şaban Subaşı’na ait atm kartını sirkat ederek, bankamatikten 1500 TL nakit para çektiğini, 1750 TL’yi ise başka bir hesaba havale ettiğini söyledi.  Zanlının 14 Ocak 2015 tarihinde tutuklandığını anlatan Bilginaylar, soruşturması tamamlanan zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Teminat şartlarını yerine getiremedi
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 2 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Yılmaz Uğurlu Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473