banner564

Sadece denetim yetmez

Hürrem Tulga, trafik kazaları gibi iş cinayetlerinin de artışa geçtiğine dikkat çekti

Sadece denetim yetmez
banner598
Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga, trafik kazaları gibi iş cinayetlerinin de artışa geçtiğini, önce Girne’de şimdi de Mutluyaka’da iş kazasından 2 ölüm olduğunu, gece kulüplerinde ardı ardına gelen ölümleri de unutmamak gerektiğini kaydederek, “Ardı ardına gelen ölümlü olaylardan dolayı sarsılmış durumdayız” dedi.
Tulga, yaptığı yazılı açıklamada, nerde olursa olsun sonunda işini yapmaya çalışan yabancı veya yurttaş insanların yaptığı işin karşılığını ölümle ödemesinin ne kabul edilebilir olduğunu, ne de tahammüle açık olduğunu ifade ederek, özetle şöyle devam etti:
“Elbette ki denetimlerin yapılmamış olması, yapılmaması, yasaların uygulanmaması, ölümlü olayları hızlandırmakta, çoğaltmaktadır.
Yapılan eleştiriler, gördüğümüz kadarıyla daha çok denetimlerin yapılmamış olması noktasındadır. Ancak sorunun denetimler ve cezayı kesmeden ibaret olmadığı da ortadadır. İnsan hayatı tüketici, toplum, halk tamamen piyasanın insafına bırakılmıştır. Ucuzculuğun, niteliksizliğin, çalışma saatlerinin hiçbir safhasında yasalara rağmen devlet neredeyse yoktur...” 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sarp Ege
Sarp Ege - 7 ay Önce

Bazı kişiler vardır; hayatta iken kıymeti bilinmemiş. Rahmetlinin bu yazısını defalarca okumuştum. Yine hiç sıkılmadan gece 01:17 de okuyorum. Bahçe, laleler, ağaçlar, okuyucuları öksüz kaldı.

S.ncr
S.ncr - 7 ay Önce

Üstadın israil vahşeti ile ilgili yazısını okumayı çok isterdim.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473