banner564

‘Sadece dokundum’

Komşunun evine balkon kapısından girerek cinsel tacizde bulunmakla suçlanan Fatih Geyik kendini savundu:

‘Sadece dokundum’
banner598
Melin DOBRAN
Fatih Geyik isimli şahıs, Girne’de bir arkadaşının evinde misafir olarak kaldığı esnada,  aynı apartmanda oturan R.T isimli şahsın evine balkon kapısından girip, yatak odasında uyumakta olan kız arkadaşına cinsel tacizde bulundu. Olay esnasında 81 promil alkolün etkisi altında olduğu belirtilen zanlı şikâyet üzerine gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada kendisini savunan zanlı amacının tecavüz olmadığını öne sürerek, “Sadece dokundum” dedi.
İddialara göre zanlı 18 Ekim saat 06.00 sıralarında Girne’de Göksu Sokak Burcan Apartmanı 1.kat adresinde oturan R.T’nin (E-22) evine açık balkon kapısından girdi.
R.T’nin evde olmayışını fırsat bilen zanlı yatak odasında uyumakta olan kız arkadaşının odasına girdi ve bacakları ile cinsel organını okşayarak cinsel tacizde bulundu. 

Kız, uyanıp bağırınca kaçtı…
Cinsel saldırıya uğrayan E.S’nin uyanıp bağırması üzerine kaçan zanlı yapılan şikâyet üzerine tutuklanarak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının 12 Ekim tarihinde ülkeye giriş yaptığını belirterek, turist vizesi ile KKTC’de bulunan zanlının cinsel saldırı, mülke Tecavüz ve Sarhoşluk suçlarını işlediğini belirtti. 

Tecavüz niyeti yokmuş…
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verirken söz hakkı alan zanlı, sarhoş olduğunu, balkonu ve odayı karıştırdığını tecavüz niyeti ile odaya girmediğini ve sadece genç kadına dokunduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474