banner564

Sakin ve huzurlu

Le Chateau Lambousa Otel, kısa sürede turizm sektörüne yeni bir soluk getirmeyi başardı

Sakin ve huzurlu
banner598
Kıbrıs’ın tarihi ve turistik bölgeleri arasında yer alan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Lapta’da geçtiğimiz yıl haziran ayında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde yeniden hizmet vermeye başlayan Le Chateau Lambousa Otel,  kısa sürede turizm sektörüne yeni bir soluk getirmeyi başardı.
Kapılarını açtığı ilk günden itibaren misafirlerine sunduğu “Dingin, Huzur Dolu Bir Ortamda Hizmetin Krallığında Kendinizi Kraliçe ve Kral Gibi Hissedin“ sloganı ile Le Chateau Lambousa Otel hem yerli halkı hem de yabancı misafirlerin beğenisini topluyor.
Le Chateau Lambousa Otel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, GAÜ bünyesine yaklaşık 1 buçuk yıl önce katılan otelin atıl bir veziyetten  isminde de geçen şato konseptinde yeniden dizayn edildiğini söyledi. 
Genel olarak otelde Avrupa’dan gelen turistlerin konakladığını belirten Çağa, Kıbrıs halkının da sıklıkla Le Chateau Lambousa Otel’i tercih ettiklerini ifade etti.

“Yerel istihtama önem veriyoruz”
Le Chateau Lambousa Otel’in bir diğer misyonununda sektörde ihitiyaç duyulan ara eleman eksikliğini gidermek olduğunu belirten Çağa, GAÜ Turizm Fakültesi işbirliği içerisinde teorik eğitimlerini üniversitede alan öğrencilerin pratik eğitimlerini de Le Chateau Lambousa Otel bünyesinde alarak pekiştirdiklerini söyledi. 
Çağa, Le Chateau Lambousa Otel bünyesinde çalışan personel’in %70’inin KKTC vatandaşı olduğunu vurgulayarak, yerel istihtama önem verdiklerini ve tecrübesi olmasada eğitim vererek bünyelerine dahil ettiklerini vurguladı.   

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473