banner564

Satın alanlar aranıyor

Ülkeye bin 700 hap ithal eden ve 863 tanesini sattıkları belirtilen iki zanlı 5 gün daha tutuklu kalacak

Satın alanlar aranıyor
banner598

 Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönyeli’de gerçekleştirilen operasyonda 837 adet uyuşturucu hap ile yakalanan Serkan Akgün ve Hasret Şen hakkındaki soruşturma sürüyor.  Zanlılar polisteki ifadelerinde hapları bin 700 adet olarak ülkeye ithal ettiklerini ve bir kısmını sattıklarını itiraf ederken dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldılar. 

Zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 28 Ağustos 2018 tarihinde, saat 00.10 sıralarında, Gönyeli’de  Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda zanlı Serkan Akgün’ün tasarrufunda 100 tane uyuşturucu madde hap bulunarak emare alındığını söyledi. 
Polis, zanlı Serkan Akgün’ün, Hasret Şenile birlikte kaldıkları evde yapılan aramada ise 737 adet hap daha bulunarak emare alındığını belirtti.
Polis, hapları zanlıların 19 Haziran 2018 tarihinde bin 700 adet olarak Ercan Havalimanı’ndan ithal ettiklerini itiraf ettiklerini söyledi. Polis, zanlıların hapların 863 tanesini ismi tespit edilen ve edilemeyen birçok kişiye sattıklarının belirlendiğini ifade ederek, aranan şahısların olduğunu açıkladı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.Mahkeme, talebi kabul etti.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473