banner564

Sefası bir  gün sürdü

Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta bir eğlence mekânında uyuşturucu ile yakalanan Yogev Hahampure cezaevine gönderildi

Sefası bir  gün sürdü
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’a geldikten bir gün sonra eğlence mekânında uyuşturucu ile yakalanan İsrailli Yogev Hahampure hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı Hahampure, dün teminat talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru mahkemede verdiği ifadede, zanlı Yogev Hahampure’nin hafta sonu bir eğlence mekânında üzerinde yapılan aramada 1 gram hintkeneviri ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet sarma sigara ele geçirildiğini söyledi. 
Zanlının 14 Temmuz tarihinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkartılarak aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındığını anımsatan polis, bu sürede zanlının evinde mahkeme emri ile arama yapıldığını söyledi. Polis,  Hahampure’nin evinde yapılan aramada kilitli kasa içerisinde 3 ayrı pakette 3 gram hintkeneviri ele geçirdiklerini kaydetti. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının yargılanıncaya kadar cezaevine gönderilmesini talep etti. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının ülkede turist vizesi ile olduğuna dikkati çekerek, davalarında hazır olmasını sağlamak için 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi. Mahkeme, talebi kabul ederek, zanlıyı 1 ay süreyle cezaevine gönderdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474