banner564

Tümü tutuksuz  yargılanacak

Tanınmış iş adamının cinsel ilişki esnasındaki görüntülerini çekmek ve bunları şantaj amaçlı kullanmayı planladıkları öne sürülen dört zanlı teminata bağlandı

Tümü tutuksuz  yargılanacak
banner598

 Suna ERDEN

Ülkenin tanınmış bir iş adamının cinsel içerikli görüntülerini çeken kız arkadaşı Didem Uçak ile bu görüntüleri temin edip, şantaj aracı olarak kullanmaya çalıştıkları öne sürülen medyum Arife Oğuzoğlu, erkek arkadaşı Muharrem Tanrıverdi ve İsmail Dimililer hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Soruşturma Birimi tarafından yapılan araştırmalar sonucu haklarında suçla bağlantılı deliller bulunduğu belirtilen dört zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Tümü KKTC vatandaşı olan dört zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Kişi başı 10 bin nakit
Mahkemenin, birer kefilin 120 bin TL kefalet senedi imzalaması ve 10’ar bin TL nakit teminat yatırılması şartlarını yerine getiren zanlılar yargılanıncaya kadar serbest kaldı. Polis, dört zanlı aleyhine, “Özel hayatın gizliliğini ihlal ve banka sırlarını açıklamak” suçlaması getirirken, zanlı Arife Oğuzoğlu’ne ek olarak büyücülük yapma suçundan da dava getirilecek. Erkek arkadaşı Tanrıver’e de ek olarak kanunsuz patlayıcı madde ve telefonda taciz suçlaması getirildi.

Ses kayıtlarına da ulaşılmıştı
Lefkoşa’da gerçekleştirilen operasyonda 12 Temmuz tarihinde tutuklanan zanlıların, ünlü iş adamının cinsel içerikli görüntülerini çektiği, bu görüntüleri tasarrufu ettiği ortaya çıkmıştı. Zanlı Tanrıver’in aracında bulunan hard diskte iş adamının cinsel ilişki esnasında çekilen görüntüleri bulunmuştu. Polis, ayrıca zanlıların iş adamından nasıl para sızdıracaklarına dair konuşmaları içeren ses kayıtlarına da ulaşmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 10:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa
mustafa - 3 yıl Önce

Arife oguzoglu boşandı yücel oldu soyadı bana da şantaj yapmaya kalktı birlikte olarak hala fal büyü medyum ayağına takılır zengin erkeklerle birlikte olarak şantaj yapmaya devam ediyor aman bu kadına dikkat kıbrıs halki

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474