banner564

Seferberlik ilan edilsin

TDP, trafik sorununa çare üretmek için toplum ve hükümet olarak, çözüme yönelik kaynak yaratılması gerektiğini bildirdi

Seferberlik ilan edilsin
banner598

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), trafik sorununa çare üretmek için toplum ve hükümet olarak sorunun öncelikli hale getirilerek, çözüme yönelik kaynak yaratılması gerektiğini bildirdi.

Ercan Hoşkara tarafından yapılan açıklamada, trafikte yaşananlardan ders alınmazsa benzer acıların tekrarlanacağını ifade edilererek, hükümetlerin bugüne kadar trafik konusundaki sorumluklarını yerine Matadorbet getirmediğini iddia edildi.

Trafik sorununa çare üretmenin ancak hükümetlerin ve halkın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesiyle mümkün olabileceğini belirten Hoşkara, yol güvenliğini artıracak uygulamalara acil olarak ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Ercan Hoşkara, trafikte seferberlik ilan edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, son günlerde trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

 

Önlem alınmazsa acılar kaçınılmaz

Hoşkara, gıda güvenliğinin, zehir ortaya çıktığında konuşulur; suyun kalitesinin ancak olumsuz raporlar gündeme geldiğinde hatırlanılan bir düzende yaşanmasını eleştirerek, “Aslında gerçek olan Kuzey Kıbrıs’ta yapının bütünüyle bozuk olduğudur” ifadesini kullandı.

Hoşkara yazılı açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Bunun düzeltilmesi çok kısa sürede olamayacaktır, her alanda yapılacak çok iş, gidilecek çok uzun bir yol vardır. Ancak, zaman kaybetmeden sorunu çözücü adımlar atılmalıdır. Bugünden başlamazsak, yarın boşa giden günler hanesine bir tane daha yazmış olacağız.”

Ercan Hoşkara, herkesin işin ciddiyetine vararak sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini, aksi takdirde bugün yaşanan acıların tekrarlanmasının kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 03:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474