banner564

Seni öldüreceğim

Terk edilen Nazif Özhançer, kız arkadaşına Whatsapp’tan silah resmi ve tehdit mesajı gönderdi:

Seni öldüreceğim
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da yaşanan olayda 3 yıl birlikte olduğu kız arkadaşı tarafından terk edilen Nazif Özhançer, ayrılığı kabullenmeyip tehditler yağdırdı. 
Kız arkadaşını, daha önceden temin ettiği müstehcen görüntülerini internette yaymakla tehdit eden zanlı, Whatsapp’tan da silah resmi göndererek, “Öldüreceğim seni, unutma bunu hiç” şeklinde mesajı attı.
Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı bu esnada görevli polislere ise “Beni kaç gün tutacaksınız. Çıktığımda ben bu kızı öldüreceğim” diyerek tehditlerine devam etti.
Zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarılırken, duruşmada iddiaları kabul etmedi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 2019 yılı Haziran- Ağustos ayları içerisinde Whatsapp’ta görüntülü konuştuğu kız arkadaşının müstehcen resimlerini rızası dışında çektiğini söyledi.
Polis memuru, zanlının kendisinden ayrıldığı gerekçesiyle çekmiş olduğu resimleri Whatsapp’tan kız arkadaşına yollayarak, internette paylaşacağını, isterse polise gitmesini söyleyerek, tehdit ettiğini belirtti. 
Soruşturma memuru, zanlının 19 Kasım tarihinde de kız arkadaşına tabanca resmi gönderip, “Bunu o polislere göster. Öldüreceğim seni, unutma bunu hiç, seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu aktardı.  
Şikâyetin 21 Kasım 2019 tarihinde yapıldığını, zanlının aynı gün tutuklandığını kaydeden polis, gözaltına alındığı esnada, “Beni kaç gün tutacaksınız. Ölmüş babamın üstüne yemin ederim çıktığımda ben bu kızı öldüreceğim” şeklinde konuştuğunu ifade etti.

Cep telefonu emare olarak alındı
Polis, zanlıya ait cep telefonunun emare alındığını, görüntüler ile mesajların belirlendiğini anlattı. Polis memuru, ayrıca zanlının 29 Ekim2018 tarihinde de kız arkadaşını Güzelyurt’ta darp ettiğini söyledi. 
Zanlının mahkemeye gelirken de kız arkadaşını öldüreceğini beyan ettiğini belirten polis, tutuklu yargılanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlının bir ayı aşmamak üzere cezaevinde tutuklu kalmasına emir verirken, söz alan Nazif Özhançer, kız arkadaşını tehdit etmediğini iddia etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474