banner564

‘Seni öldüreceğim’

Boşanma aşamasında olduğu eşini sürekli rahatsız ettiği için polise çağrılıp uyarılan Kazım Çevik,  karakoldan çıkar çıkmaz bıçak alıp kapıya dayandı

‘Seni öldüreceğim’
banner598

 Suna ERDEN

    Kadına yönelik şiddet, özellikle bıçak kaynaklı adli vakalar son zamanlarda artış gösterirken, bir olay daha Girne’de yaşandı. İngiliz uyruklu V.K. isimli kadın, ayrılmak istediği eşi Kazım Çevik’in bıçaklı tehdidine maruz kaldı. Kadının sürekli taciz edildiği, olay gününün sabahı darp edildiği ve polise çağrılıp uyarılmasına rağmen zanlının aynı gün bu suçu işlediği belirtildi. 
   Polis karakolundan çıkıp bu kez yanına bıçak alan zanlı Çevik, V.K.nin evine gidip, zorla içeri girip ölüm tehdidinde bulundu. 
   Zanlı şikâyet üzerine gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 1 Kasım tarihinde 137 promil alkol tesiri altında olduğu esnada ayrılma aşamasında olduğu eşi V.K.’nin Girne’de kaldığı apartman dairesine gidip, kapıyı hasar vermeksizin açıp içeriye girdikten sonra elindeki bıçağı göstererek, “Seni öldüreceğim” diyerek tehdit ettiğini söyledi. 
   Şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını, evinde ve aracında arama yapıldığını belirten polis, söz konusu bıçağın ise bulunamadığını ifade etti. Polis, aynı gün zanlının eşini darp ettiğini, V.K.’nin polisi arayarak ikaz edilmesini istediğini ve bunun üzerine zanlının polise çağrılarak uyarıldığını açıkladı.
    Zanlının polisten çıkınca yine eşinin evine gidip bıçaklı tehdit suçunu işlediğini kaydeden polis, ayrıca 3 ayrı başka benzer şikâyetlerde olduğunu ifade etti. Polis, olay yaşandığı esnada V.K’nin annesinin de yanında olduğunu ve söz konusu kadından ifade aldıklarını söyledi. 
   Zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini, komşulardan ifade alacaklarını belirten polis, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. 
   Mahkeme aktarılan olgulardan sonra zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474