banner564

Sevenleri kahroldu

Kuğu Reklamın sahibi, evli ve iki çocuk babası olan 49 yaşındaki Murat Güder’in cansız bedeni, Bedi’s’teki ormanlık alanda bulundu

Sevenleri kahroldu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa dün akşam saatlerinde acı bir haberle sarsıldı. Kuğu Reklamın sahibi, evli ve iki çocuk babası olan 49 yaşındaki Murat Güder’in cansız bedeni, Bedi’s’teki ormanlık alanda bulundu.
Evinden sabah saatlerinde yanına aldığı av tüfeği ile ayrılan ve kendisinden uzun süre haber alınamayan Murat Güder’in cansız bedenine, dün gece saat 21.00 sıralarında, devriye gezen Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri ulaştı. 
Bedi’s Piknik Alanı yakınlarındaki ormanlık alanda park halinde duran PT 705 plakalı aracında kanlar içerisinde ölü bulunan Murat Güder’in canına kıydığı tahmin ediliyor.
Murat Güder’in acı vedası başta Gazimağusa olmak üzere ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri, olay yerine giderek detaylı incelemelerde bulundu.

Tüfeği alarak evden çıktı
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre Güder, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayıyor ve düzenli aralıklarla Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 49 yaşındaki Murat Güder, dün sabah saatlerinde av tüfeğinide yanına alarak evden ayrıldı. Güder’in av tüfeğini satacağını söyleyerek evden ayrıldığı ve uzun süre kendisinden haber alınamayınca ailesinin polise başvurduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde cesedi bulundu
Aile yakınları tarafından gün boyu aranan talihsiz adamın cesedi, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından Bedi’s Piknik Alanı yakınlarındaki ormanlık alanda saat 21.00 sıralarında bulundu.  
Güder’i, PT 705 plakalı aracında kanlar içerisinde bulan ekipler, durumu polis müdürlüğü ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri Murat Güder’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerini kordon altına alan polis cinayet de dahil her ihtimali değerlendirdi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda Güder’in canına kıydığı belirlendi.

İki evlat öksüz kaldı
Gazimağusa’da “Kuğu Reklam” isimli işletmenin sahibi olan Güder’den geriye 8 ve 10 yaşlarında iki minik evlat kaldı. Acı vedasıyla sevenlerini kahreden Güder’e bugün otopsi yapılacağı, ardından ise defnedileceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Gazimağusa’nın sevilen isimlerindendi
Murat Güder’in zamansız vedası karşısında büyük şok yaşayan yakınları, “Dünya iyisi bir insandı. Çevresinde herkes tarafından sevilirdi. Canına kıyacak ciddi bir borcu ve sorunu yoktu. Son zamanlarda psikolojik tedavi görüyordu” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474