banner564

Sevenleri şok oldu

32 yaşındaki Çağatay Öztekin, tek başına kaldığı ikametgâhta ölü bulundu, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler tahlile gönderildi

Sevenleri şok oldu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Kuzey Kıbrıs’ta eğitim gören 32 yaşındaki Çağatay Öztekin dün Gazimağusa’da kaldığı evde ölü olarak bulundu. Gencin cansız bedeni, çalıştığı işyeri sahibinin polise yaptığı ihbar üzerine saat 12.00 sıralarında evin salonunda yüzüstü yatar bir vaziyette bulundu. İşe gitmeyen, telefonlarına bakmayan Öztekin’in hayatından endişe eden patronunun polisi aramasıyla ölü bulunan gencin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis, ölüm ile ilgili soruşturma başlatırken, Öztekin’in evinde uyuşturucu madde bulunduğu öne sürüldü. 

Uyuşturucu şüphesi
Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede darp ve cebir izine rastlanmazken, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nin devreye girdiği, evin salonunda bulunan maddelere emare olarak el koyduğu, analiz için Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderdiği öğrenildi. Talihsiz gencin kesin ölüm nedeninin ise bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi. Henüz 32 yaşında hayata veda eden Çağatay Öztekin’nin, Ankara’dan hukuk eğitimi almak için ülkemize geldiği, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir telefoncu dükkânında çalıştığı öğrenildi. Talihsiz gencin cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından Ankara’ya gönderilmesi bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474