banner564

Sevenleri şokta

Yapımı devam eden bir inşaata alüminyum malzemesi götüren 35 yaşındaki Umut Gürcüoğlu aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi

Sevenleri şokta
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın Karakol Mahallesinden dün öğle saatlerinde acı bir haber geldi. Henüz 35 yaşında olan ve bir alüminyum şirketinde çalışan Umut Gürcüoğlu isimli genç adam, yapımı devam eden bir inşaata alüminyum malzemesi getirdiği esnada rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre talihsiz olay, dün saat 13.30 sıralarında, Gazimağusa'da Çallı İbrahim Sokak üzerindeki bir apartman inşaatı içerisinde meydana geldi.  İnşaata malzeme getiren Gazimağusa’da  sakin Umut Gürcüoğlu (E-35) aniden rahatsızlanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tiroid hastası olduğu belirtilen Gürcüoğlu’nun kalp krizi nedeni ile öldüğü tahmin edilirken, kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belirlenecek. 
Gürcüoğlu’nun cenazesinin otopsinin ardından memleketi Antakya’ya gönderileceği bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 03:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474