banner564

Siber: “Pasif liderlik sona erecek”

Siber, güven veren, herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanlığı yaratmak için yola çıktıklarını vurguladı

Siber: “Pasif liderlik sona erecek”
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Yakın Doğu Üniversitesi’nde anaokul, ilkokul, lise ve üniversite fakülteleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nu (KIB-TEK) ziyaret etti. 
Siber ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, Kıbrıs Türk halkının şu an şikayet ettiği tüm konuların düzeltilebilecek konular olduğunu söyleyerek bunu yapacak olanın da halkın kendisi olduğunu belirtti. 19 Nisan’da verilecek kararla birlikte pasif ve içe kapanık liderliğin gideceğini, yerine aktif ve çalışan bir liderliğin geleceğini kaydeden Siber, güven veren, herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanlığı yaratmak için yola çıktıklarını vurguladı. 
Ziyaretlerde kendisine sık sık sorulan Kamu Hizmeti Komisyonu hakkındaki görüşlerini de paylaşan Siber, “En büyük travmalarımızdan biri” dediği Kamu Hizmeti Komisyonu atamalarında açıklık, şeffaflık, dürüstlük ve gerçekten hak edeni kazandırma ilkesiyle hareket edileceğini vurguladı. “Cumhurbaşkanlığı makamına hak, adalet gelecek dediğim tam da budur” diyen Siber, polis terfileri konusunda da aynı fikirde olduğunu kaydetti. Bir soru bankası oluşturulacağını bunun gizlilik ilkesiyle sınav yapacağını ve sonuçların hemen açıklanarak şaibeye meydan tanınmayacağını, kimsenin hakkının yenilmesine izin vermeyeceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474