banner564

Siber: “Zafere az kaldı”

CTP’nin Lefkoşa’da düzenlediği etkinlikte konuşan Siber, seçimi kazanacaklarından emin olduğunu ifade etti

Siber: “Zafere az kaldı”
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, gerek Kıbrıs müzakerelerinin görüşüldüğü masada, gerekse içe yönelik birçok konuda çeşitli projeler hayata geçireceklerini, deneyimli insan kaynakları bulunduğunu belirtti.
Seçime çok az bir süre kaldığını kaydeden Siber, “Hep birlikte yüzümüz gülecek, hep birlikte kazanacağız. Bu seçim kişilerin değil hepimizin seçimidir. Bu motivasyon hepimizde olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” ifadesini kullandı. 
Yapılan yazılı açıklamaya göre Siber, CTP-BG Kızılbaş, Marmara ve Yenişehir örgütlerinin Gençlik Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe katıldı. 
Siber ayrıca CTP –BG Surlariçi Örgütü’nün açılışını da gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Lefkoşa bölgesi milletvekilleri ve birçok parti yetkilisi katılırken, Surlariçi Örgütü’nün açılışına Parti Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. 
Etkinlikte konuşma gerçekleştiren CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, “Zafere ulaşmalarına az kaldığını, bazı kesimlerin bu konuda telaş içerisinde olduğunu” ifade etti. 
“Seçimi kazanacaklarına emin olduğunu” kaydeden Siber, ülkenin ve halkın sorumluluğunu taşımanın kendisine büyük bir enerji verdiğini söyledi. 
Gerek Kıbrıs müzakerelerinin görüşüldüğü masada, gerekse içe yönelik birçok konuda çeşitli projeler hayata geçireceklerini kaydeden Siber, bu konuda çok deneyimli insan kaynaklarının bulunduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474