banner564

Sıfıra sıfır elde var sıfır

10 bin lira değerinde altın gözlük çalmakla suçlanan Kıbrıslı Rum Auguotions, 10 bin liralık kefaletle serbest bırakıldı

Sıfıra sıfır elde var sıfır
banner598
Teoman TURAN
    Günü birlik gezi için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta hırsızlık yapıp aynı gün Güney Kıbrıs’a döndükten 10 gün sonra geri gelince tutuklanan Kıbrıslı Rum zanlı Auguotions Agusistos hakkındaki soruşturma tamamlandı. Girne’de bir gözlükçüden 10 bin TL değerinde altından yapılmış gözlük çalan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
    Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının 12 Ağustos tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Mert Optik isimli işyerinden 10 bin TL değerinde altından yapılmış güneş gözlüğü çaldığını söyledi. Polis, şikâyet üzerine başlatılan soruşturmada kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlının bu şekilde tespit edildiğini belirtti.
    Zanlının kimliğinin belirlenmesinin ardından aranan şahıs ilan edildiğini kaydeden polis, zanlının 22 Ağustos tarihinde kara giriş kapısından ülkeye giriş yaparken tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. Zanlı hakkında hırsızlık suçundan dolayı soruşturma başlatıldığını, bu nedenle önceki gün mahkemeye çıkarılarak hakkında bir gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminat talep etti.
   Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı, zanlının 10 bin TL nakit teminat yatırması ve 50 bin TL tutarında şahsi kefalet senedine imza atması şartları ile tutuksuz yargı kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473