banner564

Sol kolunda çukur açtı

Raif Koçin, odasında uyumakta olan babası Kemal Koçin’i sebze oyacağı ile yaraladı

Sol kolunda çukur açtı
banner598

 Suna ERDEN

Babası ile arası kötü ola ve sık sık tartıştıkları öğrenilen Raif Koçin önceki gece dehşet saçtı. Lefkoşa’nın Kızılbaş bölgesinde meydana gelen olayda, Raif Koçin, odasında uyumakta olan babasına saldırdı. 
Koçin,  babasını 6 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından Kemal Koçin, Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, oğlu Raif Koçin gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Öte yandan Raif Koçin,  2014 yılı Eylül ayı ile 13 Mart 2015 tarihleri arasında Lefkoşa’da 12 aracın tekerleğine yanıcı madde dökerek kundakladığı gerekçesiyle de tutuklanmıştı.

Babası uyuyordu
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlı Raif Koçin’in Lefkoşa’da 19 Temmuz tarihinde saat 22.30 sıralarında babası ile birlikte kaldığı ikametgâh içerisinde henüz tespit edilemeyen bir sebepten kesici bir alet olan sebze oyacağı ile yatak odasında yatmakta olan babası Kemal Koçin’in sol koluna ve sol koltuk altı bölgesine 6 kez saplayarak ağır şekilde yaralanmasına neden olduğunu söyledi. 
Polis, meselenin polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlının ayni ikametgâhta tespit edilip tutuklandığını belirtti. Olayda yaralanan Kemal Koçin’in hastaneye kaldırıldığını, tedavi altına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Cenkay İnan,  zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473