banner564

Son durak cezaevi

Lefkoşa’da park halindeki araçlardan hırsızlık yapan Sia Marro’nun ülkede kaçak olduğu belirlendi 

Son durak cezaevi
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da Mayıs- Haziran ayları içerisinde üç araçtan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Nijeryalı Sia Marro hakkındaki soruşturma tamamlandı. Polis gözetiminde dört gündür tutuklu bulunan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının ülkede kaçak olarak kaldığı belirtilerek tutuklu yargılanması talep edildi.   
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 26 Mayıs 2018 tarihinde Gönyeli’de O.Y.’ye ait park halinde araçtan içerisinde 500 TL bulunan cüzdanı çaldığının belirlendiğini söyledi. Zanlının diğer suçlarını da hatırlatan polis, 22 Haziran tarihinde Taşkınköy’de S.S.’ye ait park halindeki aracın ön koltuğunda duran kadın çantası ile içerisindeki 20 TL ve banka kartlarını çaldığını tekrarladı.
Zanlının 24 Haziran’da ise Lefkoşa’da Surlariçi’nde Kadife Sokak üzerinde park halinde bulunan L.B.’ye ait araç içerisinden 180 TL değerindeki kadın çantası ve içerisinde bulunan kredi kartını çaldığını da hatırlatan polis, zanlının 27 Haziran tarihinde tutuklandığını, mahkemeye çıkarılarak hakkında toplam 4 gün tutukluluk emri alındığını söyledi. Zanlının ülkede kaçak olarak kaldığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme zanlıyı 3 ay süreyle cezaevine gönderdi.  

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474