banner564

Suçsuz olduğu anlaşıldı

14 gram uyuşturucu madde ile yakalanan Abdulwahed Kamak Akwairi’nin tutukluluk süresi uzatılırken arkadaşı serbest kaldı

Suçsuz olduğu anlaşıldı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki akşam Narkotik Şube ekipleri tarafından tasarrufunda 14 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunan, Libya uyruklu Abdulwahed Kamal Akwairi, dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. Olayla ilgili ilk etapta tutuklanan Enmar Abdulkerim Abushahewa ise uyuşturucu madde ile bağlantısı olmadığı belirlenerek serbest bırakıldı. Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Akwairi hakkında ise 3 gün tutukluluk emri alındı.
Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hasan Selvili, 28 Haziran 2018 tarihinde aldıkları bir ihbarda, zanlı Abdulwahed Kamal Akwairi’nin ikametgâhında kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlı Abdulwahed Kamal Akwairi’nin apartman kapısında tespit edildiğini ve yapılan üst aramasında cebinde 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu anlatan Selvili, ev içerisinde yapılan arama sonucunda ise ayrı ayrı kısımlarda toplamda 13 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi. Soruşturmanın henüz tamamlanmadığına dikkat çeken Selvili, mahkemeden ek süre talep etti. Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474