banner564

Sonraki adım yıkım

İskele Belediyesi, sahildeki kaçak yapıları mühürledi, ruhsatlandırılması için de bir hafta süre verdi

Sonraki adım yıkım
banner598
İskele Belediyesi, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nin 2003 yılında almış olduğu sahildeki kaçak yapılara ilişkin kararını uygulamaya koyduğunu belirterek, İskele Boğazı’nda bir otele ait sahildeki kaçak yapıları mühürledi.
Belediyeden yapılan açıklamada, İskele Belediyesi zabıta ekipleri ile İskele Polis Müdürlüğü’nde görevli bir polis memurunun katıldığı mühürleme işleminde ayrıca hazırlanan tebligatın otel yetkilisine tebliğ edildiği vurgulandı.
Açıklamada, “İskele Belediyesi Şu işleri Birimi ile polis ekiplerinin söz konusu şirketin, ‘su sirkati yapmış olabileceği’ şüphesiyle inceleme başlattığı” da belirtildi.

Sadıkoğlu: Ruhsatlandırılmazsa haftaya yıkım başlayacak
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, belediyenin Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nin 2003 yılında aldığı karar uyarınca bölgede bulunan kaçak yapılarla ilgili çalışma başlattığını belirterek; “Öncelikli olarak kararları alınmış yapılarla ilgili buna başladık ve tabii ki diğer kaçak yapılarla da bunun takipçisi olacağız” dedi. Sadıkoğlu yapılan uyarı neticesinde ruhsatlandırmaya gidilmemesi durumunda yapıların haftaya yıkılacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474