banner564

Sonuçlar ekimde açıklanacak

Stelios Vakıf ödüllerine rekor başvuru olduğu bildirildi

Sonuçlar ekimde açıklanacak
banner598

 Küresel girişimci Sir Stelios Haji-Ioannou’nun adanın iki toplumlu ilişkilerini pekiştirmek ve Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum’ları teşvik etmek amacıyla 9 yıl önce başlattığı “İki Toplumlu İşbirliğini Teşvik Ödülleri”ne bu yılki başvurunun rekor denecek düzeyde olduğu açıklandı.

Son başvuru tarihi Crans Montana’da devam eden barış görüşmeleri de dikkate alınarak 30 Haziran’dan 07 Temmuz’a uzatılan ödüllere bu yıl toplam 270 ortak girişim başvurusu yapıldı.
Ödüllerden yararlanacak 75 ortak kuruluşa toplam 750 bin Euro ödenecek. Başvuru süresinin dün tamamlanmasının ardından değerlendirmeler yapıldıktan sonra bu yılın ödül kazanan ortaklıkları Vakıf Başkanı Sir Stelios Haji İoannou tarafından Ekim 2017 de düzenlenecek etkinlik ile açıklanacak.
2009 yılından bu yana devam eden 2 Toplumlu İşbirliği Ödüllerinin toplam miktarı bu yılla birlikte 2 milyon 750 bin Euro’yu bulacak. Ödül kazanmak için, Kıbrıslılar arasındaki iş, bilim, sanat, spor, sivil toplum ve yaşama dair her türden insani işbirliği uygun bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473