banner564

Sorunlar dinlendi

HP, hükümetin güvenoyu almasının ardından başlattığı ziyaretler çerçevesinde İskele merkez, Mehmetçik ve Kaplıca’da halkla buluştu

Sorunlar dinlendi
banner598
Halkın Partisi (HP), hükümetin güvenoyu alması ertesinde başlattığı köy ve bölge ziyaretleri çerçevesinde hafta sonu İskele merkez, Mehmetçik ve Kaplıca bölgelerini ziyaret etti. HP yetkilileri ziyaretlerde, vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve sorularını yanıtladı.
Ziyaretler sırasında konuşma yapan HP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, “Geçmişte siyasiler, vatandaşları sadece seçim zamanlarında hatırladılar. Seçim bitince köylerimize, bölgelerimize ne gelen oldu ne de giden” diyerek, şunları ifade etti:
“Biz Halkın Partisi olarak bir söz vermiştik. Her zaman halkın içinde, halkın arasında olmaya devam edeceğiz demiştik. Sözümüzde duruyoruz, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye, notlarımızı almaya devam ediyoruz. Ancak bundan sonra sadece not almıyoruz, aynı zamanda sorunların çözümü konusunda inisiyatif de alıyoruz. Hükümetin ortağı konumundayız. Haklı olan, toplum yararına olan talepleri sırasıyla yerine getireceğiz. Tek derdimiz, bu memleketin ileriye gitmesidir.”

Bakan ve vekiller soruları yanıtladı
Ziyaretlere İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, HP milletvekilleri Hasan Topal, Hasan Büyükoğlu, Mesut Genç, Jale Refik Rogers, Erek Çağatay ve HP gönüllüleri katılarak, halkın sorularını yanıtladı.
Ziyaretler sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, vatandaşların can güvenliklerini önemsediklerini, bu nedenle de yol projelerini hayata geçirmek için görevi devralır almaz kolları sıvadıklarını söyledi. Atakan, “Yol yapımı projelerini teker teker hayata geçiriyoruz” dedi.
İskele ziyareti sırasında, yıllar önce verilen kırsal kesim arsalarına evini yapıp yerleşen ve orada yaşayan vatandaşların halen daha yolunun olmadığının hatırlatılması üzerine İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, bu ve bunun gibi halkı mağdur eden altyapı eksikliklerinin giderilmesi ve kırsal kesim arsalarına yapılmış olan konutların temel ihtiyaçlarının karşılanması için adım atmaya başladıklarını belirtti.
Açıklamada, HP yetkililerinin seçim sonrasındaki ilk ziyaretlerini Paşaköy ve Alsancak’a yaptığı da belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473