banner564

Sorunları yerinde gördü

Kemal Dürüst, Güzelyurt Meslek Lisesi, Yayla Anaokulu, Özgürlük İlkokulu ve Kurtuluş İlkokulu’nu ziyaret etti

Sorunları yerinde gördü
banner598
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, okul ziyaretleri çerçevesinde Güzelyurt Meslek Lisesi, Yayla Anaokulu, Özgürlük İlkokulu ve Kurtuluş İlkokulu’nu ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Dürüst, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının açılmasına az bir süre kala okullarda devam eden tamirat ve tadilat işlerini yerinde görmek, okulların ihtiyaçlarına yönelik olarak yetkililerden bilgi almak amacıyla başlattığı ziyaretleri sürdürüyor.
Güzelyurt Meslek Lisesi’ni ziyaretinde meslek liselerinin önemine vurgu yapan Dürüst, KKTC genelindeki meslek okullarının daha donanımlı hale getirilmesini hedeflediklerini söyledi.
Dürüst, “Kaliteli ara eleman ihtiyacının, meslek liselerinin daha kaliteli ve daha donanımlı bir konuma getirilmesiyle karşılanabileceğinin bilincindeyiz. Ülkemizin hangi ara eleman ihtiyacı varsa o bölümlerin açılması gerekmektedir” dedi. 
Dürüst, okullara yönelik ziyaretlerini devam ettirerek, her okulun ihtiyaçlarını ve eksikliklerini yerinde görerek yetkililerden yerinde bilgi almaya devam edeceklerini de ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474