banner564

Sorunların çözümü hazır

Gencay Eroğlu, Lefkoşa’yı turizm, bilim, kültür ve sanat başkenti yapmak için yola çıktıklarını ifade etti

Sorunların çözümü hazır
banner598

 Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu ve belediye meclisi adayları, Kuzey Kıbrıs Thalassemia Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Ahmet Varoğlu ile görüştü. 

DP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmeye derneğin yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 
Ziyarette konuşan Gencay Eroğlu, Lefkoşa için aday olduklarını ve Lefkoşa’yı turizm, bilim, kültür ve sanat başkenti yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.
Eroğlu “Lefkoşa bugünkü durumu hak etmiyor. Hak edilen değeri Lefkoşa’mıza geri vermek amacındayız. Lefkoşa’da yaşanan sorunları biliyoruz. Sivil toplumun sorunları konusunda hassasız. Bugünkü ziyaretimizin sebebi de sizin sorunlarınızı sizden duymak, çözüm önerilerinizin ne olduğunu duymak için buradayız” dedi. 
Birçok konuda olduğu gibi sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapma konusunda da projeler hazırladıklarını kaydeden Eroğlu “sorunlar işbirliği ile daha kolay çözülür. Birlikte elbette ki güç doğar. Uzun yıllar devlet kurumlarından görev yapan birisi olarak, her zaman işbirliği ve uzlaşı yollarını aradım ve bunda da her kesime eşit mesafede oldum. Geniş katılımlı projeler yaptık ve her zaman tüm paydaşların katılımı gözettik” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından, DP Belediye Meclis üyesi adayları kendilerini tanıtırken, Dernek Bakanı Ahmet Varoğlu ve diğer yetkililer de thalassemia hastalığı hakkında bilgi verip, tüm halkı kan verme konusunda duyarlılık göstermeye çağırdı. 

Ortopedik Özürlüler Derneği’ne ziyaret
Öte yandan Gencay Eroğlu ve belediye meclisi adayları dün, KKTC Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Günay Kibrit ile görüştü. 
Yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473