banner564

‘Statüko yozlaştı’

Talat, erken seçimin muhtemel olduğunu söyledi

‘Statüko yozlaştı’
banner598

CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, hükümetin uzun bir ömrü olmadığını kaydederek, “Yakın zamanda seçim muhtemeldir” dedi.

   Talat, 13 Kasım’daki kurultayında parti meclisine aday 108 kişiyle ve parti yetkilileriyle Güzelyurt’ta CTP’lilerle bir araya geldi, hem partisiyle hem de Kıbrıs konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
   CTP Genel Sekreteri ve kurultayda başkanlığa tek aday olan Tufan Erhürman da Güzelyurt’ta partililere seslendi.
   Talat, kurultayın ardından üretilen politikaların hayata geçirilmesi için her üyeyi önemli görevler beklediğini belirtti
    Kıbrıs konusunda değerlendirmede bulunan, iyi haberler duymayı beklediklerini aktaran Talat, Güney’de de, Kuzey’de de “hayır” cephelerinin harekete geçtiğini söyledi.
Mehmet Ali Talat, “Bizim tarafta da bazı güçlerin telkiniyle başka siyasetler, Kıbrıs sorununun çözümüne başka alternatifler seslendirilmektedir. İşte böyle bir aşamada CTP’nin rolü bir o kadar daha artmaktadır. Çünkü yanlış siyasetleri durduracak olan CTP’dir. Doğru siyasetlerin kurgulanmasında katkıda bulunacak yine CTP’dir. Bunu hepimiz biliyoruz” dedi. 
    Genel Sekreter Tufan Erhürman konuşmasında partinin manifestosunu ana hatlarını paylaştı. 
   Erhürman, “Ülkedeki sağ statüko adaletsizlik, çözümsüzlük, Kıbrıs Türk halkının haysiyetine sahip çıkmamak, halkı eğitim ve sağlık hizmetlerinden yoksun bırakmak, üretimi boğmak, üreteni yok etmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473