banner564

Suç dosyası kabarık

Park halindeki Toyota Corolla marka aracı çalarak, kendi malıymış gibi 2 bin TL karşılığında hurdacıya satan Yusuf Ayter, Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

Suç dosyası kabarık
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazar günü otobüs terminalinde park halinde duran Ergin İlgu’ya ait EB 449 plakalı Toyota Corolla marka aracı, sahibinden izinsiz olarak alan ve hurdacıya 2 bin TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin eden Yusuf Ayter, soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi. 

Sadece 6 gün rahat durdu
Zanlının benzer sabıkasından dolayı cezasını tamamlayıp Merkezi Cezaevi’nden 22 Ağustos 2016 tarihinde tahliye olduğunu ancak sadece 6 gün sonra yeniden aynı suçu işlediğini vurgulayan Özbilen, zanlının benzer birçok sabıkasının da bulunduğunu ve serbest kalması halinde aynı suçları işlemeye devam edeceğini savundu.
Özbilen, zanlının hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

1 ay sonra yargılanacak
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 1 ayı geçmmek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473