banner564

Suç ortağı kaçmış

Evinde satışa hazır halde paketlenmiş 25 gram uyuşturucu bulunan Lucas, 40 gün cezaevinde yatacak

Suç ortağı kaçmış
banner598
Başkent Lefkoşa’da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinde satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu madde ele geçirilen zanlı Weng Philips Lucas hakkındaki soruşturma tamamlandı. Mahkeme emri ile 7 gündür tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının suç ortağının yurt dışına kaçtığını açıkladı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, alınan ihbar üzerine 21 Temmuz saat 16.30-17.00 sıralarında zanlı Weng Philips Lucas’ın evinde arama gerçekleştirildiğini söyledi. 
Polis, yapılan aramada zanlıya ait kilitli oda içerisinde 15 adet küçük poşetlere ayrılmış satışa hazır olarak paketlenmiş yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu kaydetti. 
Polis, oda içerisinde yapılan detaylı aramada ise 1 adet içerisinde uyuşturucu madde olan elle sarılmış sigara izmariti, 10 miligram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olan 7 adet naylon poşet ve 1 adet koli bandı bulunduğunu açıkladı. 

217 paket daha hazırlayacaktı…
Polis,  ayrıca uyuşturucu paketlemede kullanıldığı düşünülen 217 adet küçük naylon poşet ile uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 300 Euro, 50 Sterlin, 150 Dolar, 10 Ruble ve bin 735 TL nakit paranın da bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis zanlının suç ortağı olduğu düşünülen sahsın yurtdışında olduğunun tespit edildiğini ve aleyhinde tutuklama emri alındığını ifade ederek, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Polis, zanlının davalarında hazır olması için tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 40 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474