banner564

Sürat, alkol, kural ihlali

Üç ilçede kontrol edilen 2 bin 514 sürücüden 638’ine ceza yazıldı

Sürat, alkol, kural ihlali
banner598

Girne, Lefkoşa ve İskele’de kontrol edilen 2 bin 514 sürücüden 638’ine ceza yazılırken, 51 araç trafikten men edildi.
Polis önceki gece 20.00-24.00 saatleri arasında Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi yaptı.
Toplam 638 araç sürücüsü rapor edilirken, 51araç trafikten men edildi.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’daki denetimler kapsamında alkollü içki satışı yapılan yerler ve pansiyonlar kontrol edilerek, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin denetimlerinde toplam 920 araç sürücüsü kontrol edilerek, 75’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanmak olmak, 3’ü sürüş ehliyetsiz araç kullanmak olmak üzere toplam 428 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi ve aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 27 araç ise trafikten men edildi.

İskele’de 875 araç sürücüsü kontrol edildi
İskele’deki denetimler kapsamında da halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ve eğlence mekânları kontrol edilerek, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin denetimlerinde toplam 875 araç sürücüsü kontrol edildi ve 2’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 55’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak olmak üzere toplam 86 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 2 araç ise trafikten men edildi.

Girne’de  124 sürücüye ceza yazıldı
Girne’de de trafik ekiplerinin denetimleri sonucu toplam 719 araç sürücüsü kontrol edildi ve 16’sı alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 57’si yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak olmak üzere toplam 124 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 22 araç trafikten men edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473