banner564

Sürücü teminatla serbest

Gazimağusa’da evinin önünde oynadığı sırada Mustafa Tarkuç’un kullandığı aracın çarptığı Ege Gök’ün sağlık durumu iyiye gidiyor

Sürücü teminatla serbest
banner598
Gazimağusa’da evinin önünde arkadaşlarıyla  oynadığı sırada Mustafa Tarkuç’un kullandığı aracın  çarptığı 8 yaşındaki Ege Gök’ün sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, araç sürücüsü Mustafa Tarkuç dün  teminat duruşması için Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Trafik şubesinde görevli polis memuru Hakkı Yeniçeri, zanlının 15 Temmuz 2014 tariyhinde saat 14.15’te HL 093 plakalı aracı ile 8 yaşındaki Ege Gök’e çarparak ağır yaralanmasına neden olduğunu söyledi. Ege Gök’ün yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü anlatan Yeniçeri, minik Ege’nin durumunun iyiye gittiğini ve hayati tehlikeyi atlattığını belirtti. 
Kazaylam ilgili tahkikatın sonuçlandığını kaydeden Yeniçeri, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminat ile serbest kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 50’şer bin şahsi kefaleti şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473