banner564

Tabancası yoktu

Eski kız arkadaşının evine giderek, dama çıktı ‘Seni vururum’ diye bağırdı

Tabancası yoktu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de yaşanan olayda aylar önce ayrıldığı eski kız arkadaşını taciz etmeye devam eden, hatta daha önce polise çağrılarak aleyhinde rahatsızlık suçundan dava okunan Emre Taşgın rahat durmayınca mahkemelik oldu.  Zanlı 4 Temmuz gecesi kız arkadaşının Karaoğlanoğlu’nda bulunan evinin damına çıkarak “Seni vurur, öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulundu. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  zanlının önceki gece eski kız arkadaşı A.Ç.’nin Karaoğlanoğlu’nda bulunan evine 21.00 sıralarında gizlice girdiğini ve yine 4 Temmuz tarihinde saat 00.25 raddelerinde eski kız arkadaşının evinin damına çıkarak “Seni vurur, öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 
Zanlının A.Ç.’nin şikâyeti üzerine 30 Haziran tarihinde polise çağrılarak benzer suç işlediği gerekçesi ile dava okunduğunu ifade eden polis, zanlının 2015 yılında adaya giriş yaptığını ve öğrenci kaydı olduğunu belirtti.
Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu. Mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve zanlının şahsen 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474