banner564

‘Tahribat büyük’

Kastamonu'da konuşan Bahçeli "AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş provokatör gibidir" dedi

‘Tahribat büyük’
banner598

   MHP Genel Başkanı DevletBahçeli, "AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir" dedi.

   Bahçeli, Kastamonu’da düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kente çok önem verdiklerini, buradan doğacak milli iradenin tüm yurda örnek teşkil edeceğini söyledi.

   Kastamonu'nun milli emanetlere dokundurtmadığını anlatan Bahçeli, "İnebolu'dan Ankara'ya Türk milletinin özlemleri, rahmetle yad ettiğimiz nesiller tarafından taşınmıştır. Dikkat edin o tarihlerde İnebolu'dan kalkan tırlar yoktur. Başkalarının yararına çalışan, terör gruplarının imdadına yetişen, yolları silah cephaneliğine çeviren karanlık emeller yoktur. Ne komplo ne paralel şarlatanlık ne de komşu ülkelere gizli operasyon hedefleri olmamıştır" diye konuştu.

 

Casino Siteleri Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; color:#333333;mso-fareast-language:TR">Mehmet Akif’ten söz etti

 

   Mehmet Akif Ersoy'un 19 Kasım 1920'de Nasrullah Camisi'nde verdiği mesajların halen tazeliğini koruduğunu dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Akif'in 94 yıl evvel buradaki konuşmasında 'Düşmanların bizden istedikleri doğrudan doğruya başımızdır, hayatımızdır, devletimizdir' sözleri dikkat çekicidir. Şimdi vicdan sahibi her kardeşime soruyorum, bugün de istenen başımız, boynumuz, hayatımız, milletimiz ve devletimiz değil midir? Şüphe yok ki bu sorulara 'hayır' cevabını vermek imkansızıdır. Dünkü miskinlik ve bozgunculuk bugün de vardır. Dünkü hıyanet bir fazlasıyla bugün de hakimdir. Tek eksik fiili işgalinin olmamasıdır ancak düşmanı bile hayret ettirecek kadar suça ve hainliğe batmış yönetim iş başındadır. AKP hükumeti, milli mücadelenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir. Türkiye'yi yönetmiş hiçbir iktidar bu kadar bayağılaşmamış, bu kadar pisliğin içine batmamıştır."

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 01:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473