banner564

Tahrik etmiş!

Yeni Erenköy’ün eski Belediye başkanı Özay Öykün’ün, köye giden ve mülklerini talep eden Rumlara sert davrandığı iddia edildi

Tahrik etmiş!
banner598
  Yeni Erenköy eski Belediye Başkanı Özay Öykün’ün, “Kıbrıs sorunuyla ilgili görüşmelerin ardından yapılan açıklamalardan cesaret alan Rumların son zamanlarda sıklıkla bölgelerine giderek kendilerini taciz etmeye başladığı” açıklaması Rum basınına “gaspçılar bir de üstlük istiyor” yorumuyla yansıdı.
   Fileleftheros “Göçmenler Gaspçıları ‘Rahatsız Ediyor’... İşgal Bölgelerinde, Kıbrıslı Rumların Talepleri De Var Deniyor” başlıklı haberinde Yeni Erenköy sakinlerinin, Rumların Yeni Erenköy’ü ziyaret sıklıklarından, tavır ve davranışlarından rahatsız olduklarına işaret etti, Öykün’ün sözlerinin satırbaşlarına da yer verdi.
    Simerini “Mülkiyet Konusunda Üstlük De İstiyorlar” başlığıyla verdiği haberinde Öykün’ün açıklamasının “gerçek bir tahrik olduğunu” savundu.
    Alithia haberi “Kıbrıslı Rumların Yalusa’yı (Yeni Erenköy) Ziyaretleri Rahatsız Ediyor” başlığıyla aktardı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayar Rahmi
Bayar Rahmi - 9 yıl Önce

i̇ki yanlış bir doğru yapmaz. öküz öldü ortaklık bozuldu. bozan sz rum yunan ikilisidir. rumar güneyde güney kıbrıs rum yönetimi kendi devletinizde , biz türkler kuzeyde kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kendi devletimizde , yan yana iki komşu egemen devlet . daha ne ?

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474