banner564

Tasarruflarında bonzai ele geçirildi

Kızılbaş bölgesinde polisin yaptığı baskında tasarruflarında 6 gram bonzai ele geçirilen 2 genç tutuksuz yargılanacak Tasarruflarında bonzai ele geçirildi

Tasarruflarında bonzai ele geçirildi
banner598
Zorkun TAŞER

Lefkoşa’nın Kızılbaş bölgesinde  6 Ocak’ta  Narkotik polisinin yaptığı baskın sonrası, evde gizlenmiş halde bulunan 6 gram bonzai ile ilgili tutuklanan E.K. ve H.B aleyhinde polis soruşturması sona erdi. Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz,  bulguları aktardı.  Ramiz, zanlılar H.B ve E.K’nin, 6 Ocak saat 16.30 sularında Lefkoşa Kızılbaş bölgesinde bir eve yapılan operasyonda ele geçirilen 6 gram 679 miligram bonzai türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklandıklarını söyledi.  Polis, zanlı H.B’nin idrarında E.K’nin ise kanında uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğunu ve yapılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Daha önce de benzer suçları var
Cemal Ramiz, zanlı H.B’nin daha önceden de benzer suçtan yakalanıp teminata bağlandığını belirterek ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Teminata bağlandılar
Yargıç Meltem Dündar, zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile her iki zanlının yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına, ayrıca zanlı H.B’nin 2 kefilin imzalayacağı  50’şer bin TL değerinde kefalet senedi , zanlı E.K’nin ise 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474