banner564

Tatlısu’da üzüldüler

Yolda arabalarının lastiği patlayan ve yardıma gelen polisi görünce panikleyen gençlerin hem alkol hem de uyuşturucu kullandıkları ortaya çıktı

Tatlısu’da üzüldüler
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Uyuşturucu suçlarından daha önce birçok kez yakalanan Muharrem Ünal (22), Melisa Şen (21)  ve Tuğba Tiken (20)  yine rahat durmadı. Zanlılar bu kez Gazimağusa’ya bağlı Tatlısu bölgesinde yakalandı.
İddiaya göre; araç kiralayıp gezintiye çıkan üç zanlı Tatlısu’da yol kenarında durmak zorunda kaldı. Araçlarının lastiği patlayınca kenara çeken ve beklemeye başlayan üç zanlıya yoldan geçen polis ekipleri yardıma gitti.
Ancak zanlılar polisi görünce şüpheli hareketler sergiledi. Alkollü oldukları da belirtilen zanlıların aracında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan üç zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Polis görünce şüpheli davrandılar
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Selvili, önceki gün saat 22.45 sıralarında Muharrem Ünal, Melisa Şen ve Tuğba Tiken’in kullanımındaki kiralık aracın lastiğinin patladığını ve aracın Tatlısu Seracılar bölgesinde yol kenarına çekildiğini söyledi.
Bu esnada Tatlısu Polis Karakolu’nda görevli ekiplerin yoldan geçerken, lastiği patlamış aracı fark ettiklerini belirten polis, ekiplerin yardım amaçlı zanlıların yanına gittiğini ifade etti.
Polisi gören zanlıların şüpheli hareketler sergilemeye başladıklarını, alkollü olduklarının fark edildiğini kaydeden Selvili, ekiplerin bu nedenle araçta arama yaptıklarını söyledi.
Polis, yapılan aramada uyuşturucu ile karışık yarı içilmiş sigara bulunduğunu belirtti.

Narkotik şubesine haber verildi
Durumun narkotik şubesine aktarıldığını, söz konusu yere bir ekibin gönderildiğini kaydeden Selvili, araç ve çevresinde arama gerçekleştirildiğini, 8 gram sentetik cannabinoid ile 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu ifade etti.
Zanlıların gözaltına alındığını, haklarında soruşturma başlatıldığını belirten polis, mahkemeden süre talep etti. Yargıç Hazan Aksun, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

KKTC DE YETİŞTİRİLMESİ İSTENEN NESİL BUYDU VE BUDUR DA ! MAALESEF.
ANA VE BABALAR VE ISRARLA ÖĞRETMENLERİN KAHIR EKSERİYETİ,
KIZLARIN, 13-15 YAŞLARINDA BEKARETLERİNİ YİTİRİP, BİRER MİLİMETRELİK ŞORTLARLA
GEZİP, ERKEKLERİ EREKSİYONA GETİRİCİ FUHUŞ NESNELERİ OLMALARINI İSTEDİLER.VE BUNU BAŞARDILAR. AİN HALE GELEN GENÇLER, RUHSAL ÇIĞLIKLARINI, ALKOL VE UYUŞTURUCU İLE DE BASTIRAMADI SONUÇ TOTAL YOK OLUŞ.

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ORTAOKUL VE LİSELERDE DÜZENLENEN DANS ŞÖLENLERİNDE , 19 MAYIS VE 23 NİSAN
ÇILGINLIKLARINDA, ISRALA KIZLAR ÇIPLATILDI ,KIZ ERKEK DANSA ZORLANDI.
AHLAK YOKSUNU AİLELER , BU REZALETLERE DUR DEMEYİNCE, HEM KIZLIKLARINI
YİTİRDİLER HEM DE İFFETLERİNİ. BUNLAR,EVLENİNCE ,EN GEÇ 3 AY SONRA BOŞANIYOR ÇÜNKİ, 20-30 ERKEK TENASÜL UZVU ALTINA YATAN VE YALAYANLAR, ARTIK DİPLOMALI BİRER FAHİŞE OLURLAR....RÜYALARINI PENİSLER SÜSLER,

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474