banner564

TDP iktidara talip

Özyiğit, “7 Ocak, bu ülkede değişimin, yeni ve temiz bir sayfa açmanın tarihi olacak” dedi

TDP iktidara talip
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP),  7 Ocak erken genel seçim çalışmaları çerçevesinde "Büyük Dayanışma Gecesi" yemeği düzenledi. 
Acapulco Resort Hotel Panorama Salonu'nda bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte Latino Turko Müzik Grubu da sahne aldı.
Gecede, Genel Sekreter Asım İdris ile Genel Başkan Cemal Özyiğit birer konuşma yaptı. Ardından TDP Milletvekili adayları tek tek kürsüye çağrıldı. 
Genel Başkanı Cemal Özyiğit gecede yaptığı konuşmada, güçlü, özgür ve temiz bir geleceğin başlangıcı için sadece 3 gün kaldığını belirterek, "7 Ocak, bu ülkede değişimin, yeni ve temiz bir sayfa açmanın tarihi olacak. Bunun öncüsü de TDP olarak çıktığımız bu yolda, bizlere katılımlarıyla güçlü bir destek veren halkımız olacaktır" dedi. 
Son 3 yıldır var olan yükseliş trendinin 7 Ocak seçimlerinde de devam edeceğini halkta gördüklerini savunan Özyiğit, "7 Ocak’tan sonra oluşacak yeni siyasi konjonktürde TDP’nin belirleyici aktör olacağı açık ve nettir. TDP, kurulacak hükümetin de, geleceğin nasıl şekilleneceğinin de belirleyicisi olacak" ifadelerini kullandı

“TDP’ye mühür vurulacak”
Ülkenin her bölgesini karış karış gezerek yurttaşlarla bir araya geldikleri belirten Özyiğit, yoğun katılım ve güçlü desteğin yanı sıra, özellikle son günlerde karma oy kullanmayı düşünen yurttaşların, karma oy yerine yoğun bir şekilde TDP'ye mühür vurmayı tercih ettikleri gözlemlediklerini ileri sürdü.

İdris: Hesap sorulacak
TDP Genel Sekreteri Asım İdris de TDP'nin güçlü bir şekilde hükümete gelerek, ülkede toplumun beklediği değişiklikleri yapma kararlılığında olduğunu savunarak "TDP, bugüne kadar yapılması gereken ancak yapılmayanları yapmak için, değiştirilmeyen şeyleri değiştirmek için, sorulmayan hesapları somak için geliyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474