banner564

Tekmenin acısını çıkardı!

Tartıştığı Halil Karagöz’ü, süpürge sapıyla darp eden ve elmacık kemiğini kıran Ramazan Yazgı, tutuksuz yargılanacak

Tekmenin acısını çıkardı!
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Tartıştığı Halil Karagöz’ü, süpürge sapıyla darp eden ve elmacık kemiğini kıran Ramazan Yazgı bir gün süren tutukluluğunun ardından dün yeniden Gazimağusa Mahkemesi’ne çıkarıldı. Yazgı, tutuksuz yargılanmak üzere mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Polisin mahkemede aktardığı olgulara göre, 22 Ocak akşamı Kurudere köyünde gerçekleşen olay daha önce yaşanan bir husumete dayanıyor. Mahkemeye olayı aktaran polis memuru Mustafa Çebi, zanlının Kurudere köyünde baldızının sevgilisi olan Halil Karagöz’ ün yüzüne,  kedisini tekmeleyip belinin kırılmasına neden olduğu için süpürge değneği ile vurarak  elmacık kemiğinin kırılmasına neden olduğunu söyledi.

 

Geçindirmekle yükümlü olduğu ailesi var

Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını aktaran Çebi, zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. Zanlı avukarı zanlının işsiz olduğunu ve geçindirmekle yükümlü bir ailesi olduğunu söyleyerek zanlının makul bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 2 bin TL nakdi kefalet ve K.K.T.C vatandaşı muteber 2 kefilin Pinbahis 5’ şer bin TL’ lik kefaleti şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına emir verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 03:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473