banner564

Telsim’de özel gün

Kendileri için hazırlanan kokteylin tadını çıkaran çocuklar, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp, dans ederek 23 Nisan'ı kutladı

Telsim’de özel gün
banner598
Telsim Genel Müdürlüğü binasında organize edilen etkinlikte, Telsim çalışanı anne babalar, eşleri, çocukları ve Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. 
Kendileri için özel olarak hazırlanan kokteylin tadını çıkaran çocuklar, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp, dans ederek, hep birlikte coşkulu bir şekilde 23 Nisan'ı kutladı.
Telsim İnsan Kaynakları 23 Nisan etkinliğiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, dünya çocuklarına armağan edilen bu günde Telsim personelinin çocukları ile  Sosyal Hizmet Merkezleri'ndeki çocukların kaynaşmalarını sağlamak amacıyla keyifli bir kutlama düzenlediklerini kaydetti. İnsan Kaynakları, "Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl Sosyal Hizmetler Dairesine bağlı çocuklarımızı da 23 Nisan dolayısı ile şirketimizde ağırlamaktan ve bu coşkuyu hep birlikte yaşamaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474