banner564

Teminata bağlandı

Mustafa Özgürsoy’un ölümüyle sonuçlanan kazaya neden olan Hasan Yorgancıoğlu’nun tutuksuz yargılanmasına karar verildi

Teminata bağlandı
banner598
Lefkoşa Küçükkaymaklı bölgesinde Mustafa Özgürsoy’a çarparak ölümüne neden olan Hasan Yorgancıoğlu dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, KKTC vatandaşı zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Tahkikatı yürüten Polis görevlisi, duruşmada, zanlının 2 Temmuz’da  Küçük Kaymaklı  Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde yaya olarak yolu karşıdan karşıya  geçmeye çalışan Mustafa Özgürsoy’a çarparak ölümüne neden olduğu belirtti. Polis, zanlı Hasan Yorgancıoğlu’nun   KK 689 plakalı aracı ile dikkatsiz bir şekilde seyrederken, aracının ön kısmı ile Özgürsoy’a çarpması sonucu kazanın gerçekleştiğini ifade etti. Olay yerinde ağır yaralanan Özgürsoy’un kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini anlatan  polis, zanlının ise kazanın ardından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldığını ve hakkında bir gün tutukluluk emri alındığını belirtti.

Tutuksuz yargılanacak
Zanlı Hasan Yorgancıoğlu’nun  soruşturmasının tamamlandığını anlatarak, KKTC vatandaşı olan zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, iki kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması,10 bin TL nakdi teminat yatırılması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile  tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473