banner564

Teminatı ödese serbestti

Gündüz vakti yol kesen, bıçak zoruyla Mustafa Emin Erdemir’in 150 TL’sini gasp eden Ferhat Doğan, Merkezi Cezaevine gönderildi

Teminatı ödese serbestti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz hafta yol ortasında elinde maket bıçağı ile Mustafa Emin Erdemir isimli şahsın yolunu keserek toplam 150 TL gasp eden Ferhat Doğan hakkındaki tahkikat tamamlandı. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Keskinel, zanlının 13 Kasım 2014 tarihinde, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, yürümekte olan Mustafa Emin Erdemir isimli şahsın yolunu keserek elindeki maket bıçağını gösterdiğini ve para istediğini söyledi.  Müşteki tarafından verilen 20 TL’yi az bulan zanlının, müştekiyi bıçak zoru ile yakınlardaki bir bankamatiğe götürdüğünü ve müştekinin bankamatikten çektiği 130 TL’yi de sirkat ettiğini belirtti. 
Keskinel, zanlının 1 gün sonra 14 Kasım 2014 tarihinde yakalandığını anımsatarak, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. Keskinel, zanlının uygun bir teminat ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.

10 bin lirayı bulamadı
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 10 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 50’ şer bin TL’ lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Ferhat Doğan Merkezi Cezaevi’ ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473