banner564

Tosun getiriyor Stica pazarlıyor

3 paket kokaini sakız kutusuna, 10 paketi de otların arasına gizlediler

Tosun getiriyor Stica pazarlıyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Narkotik ekiplerinin önceki gün Girne’de gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucu satışa hazır paketlenmiş kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, uyuşturucuyu ülkeye sokan Serkan Tosun ile uyuşturucuyu pazarlayan Viorel Stica’yı gözaltına aldı. Her iki zanlı da dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Tutuklama talep eden polis, Girne’de önceki gün saat 18.00 sıralarında, narkotik polisin yaptığı operasyonda Viorel Stica’nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada sakız paketi içerisinde üç ayrı pakette 2 gram kokain bulduklarını söyledi. 

10 pakette otların arasında bulundu
Zanlının gözaltına alındığını, ifadesinin alındığını kaydeden polis, zanlıdan alınan bilgi üzerine Çatalköy’de otların arasına gizlenmiş 10 paket halinde 4 gram daha kokain bulduklarını ifade etti. Polis, zanlıdan yapılan sorgu sonucu uyuşturucu maddenin polis tarafından aranan ancak şuanda Türkiye’de bulunan bir şahıs aracılığı ile zanlı Serkan Tosun tarafından 8 Ağustos tarihinde Gazimağusa Limanı’ndan 50 gram olarak getirildiğini ve uyuşturucunun Girne’de paketlendiğini tespit ettiklerini açıkladı. 

Suçlarını kabul ettiler…
Zanlı Tosun’un da gözaltına alındığını, her iki zanlının da suçlarını kabul ettiğini belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek bir gün süre istedi. Mahkeme zanlılar hakkında ilk etapta bir gün süreyle tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474