banner564

Tövbe tövbe

22 metrelik telefon kablosunu kesip götürmeye çalışan iki kardeş, ihbar üzerine yakalandı

Tövbe tövbe
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Telefon Dairesi’nde önceki gece telefon kablolarını kesip götürmeye çalışan iki kardeş Ekrem Balçık ve İsmet Balçık, kablo sirkatını ihbar alıp olay yerine gelen Adli Şube ekipleri tarafından suçüstü kıskıvrak yakalandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, 19 Ağustos 2014 günü saat 23.50 sıralarında telefon dairesinde kablo sirkatı olacağına dair bir ihbar aldıklarını ve olay yerine gittiklerinde mahkeme huzurunda bulunan 2 zanlıyı  kestikleri kabloları çekerlerken suçüstü yakaladıklarını söyledi.  

2 gün içerideler
Zanlıların kestiği diğer kabloları ise telefon dairesinin arkasındaki boş alana attıklarını söyleyen Çangaroğlu, sirkat edilen kabloların uzunluğunun 22 metre olduğunu aktardı. Zanlıların vermiş oldukları gönüllü ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini bildiren Çangaroğlu, zanlıların yine kendilerine vermiş oldukları ifadelerinde 2 şahsın araba ile kendilerini Telefon dairesinin dışında beklediklerini söylediklerini kaydetti. Bu iki şahsın arandığına dikkat çeken Çangaroğlu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi açısından zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 2’ şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473