banner564

Tukyu çifti ölümden döndü

Girne yolunda direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç önündeki kamyona çarptı, iki kişi yaralandı

Tukyu çifti ölümden döndü
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Girne-Lefkoşa Anayolunda dün saat 16.00 sıralarında direksiyon hakimiyeti kaybedilen PY 363 plakalı araç önünde seyreden RF 197 plakalı kamyona çarptı. Can pazarının yaşandığı kaza sonucu aynı araçta bulunan 37 yaşındaki Şevket Aykut Tukyu ve 38 yaşındaki Bahar Tukyu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Elde edilen bilgilere göre kaza, Girne istikametinden Lefkoşa istikametine seyreden 37 yaşındaki Şevket Aykut Tukyu’nun yönetimindeki PY 363 plakalı araçla orta refüje çarparak direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve aynı istikamette seyir halinde olan 57 yaşındaki Göksel Karataç yönetimindeki RF 197 plakalı kamyona çarpması sonucu meydana geldi.
Çarpma sonucu kamyonun arka tekerlekleri koparken salon araçta büyük maddi hasar meydana geldi. Anayol bir anda savaş alanına döndü. 
Kazada PY 363 plakalı araç sürücüsü Şevket Aykut Tukyu ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki Bahar Tukyu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. RF 197 plakalı kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Yetkililerden, Tukyu çiftinin hayati tehlikesinin olmadığı ve müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Trafik akışı bir süre aksadı
Kaza nedeniyle araçlardan kopan parçalar yol içerisine dağılırken, araçlardan yağlar aktı. Yola akan yağların başka bir kazaya sebebiyet vermemesi adına itfaiye ekipleri gerekli önlemleri aldı. Bir süre tek şeritten sağlanan trafik akışı araçların yol içerisinden kaldırılacağı sırada trafik akışına kapatıldı. Trafik akışı bir süre eski Girne- Dağ yolunda sağlandı.
Araçların yol içerisinden kaldırılması sonrasında yol yeniden trafiğe açıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473