banner564

Tüm acılar dinsin

Vatandaşlar, 2019’da ekonomik krizler, trafik kazaları olmasın canlar yanmasın diyor

Tüm acılar dinsin
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Kuzey Kıbrıs, 2018 yılında birçok zorluk yaşadı. Ekonomik kriz, dövizdeki kaos tüm kesimleri etkilerken, yılın son ayı Aralık’ta sel felaketi ve 4 gencin yaşamını yitirmesi halkın sıkıntılarına tuz biber oldu. 2018 yılını bin bir zorlukla geride bırakan vatandaş, 2019 yılından birçok güzel şey bekliyor. Diyalog’a konuşan vatandaşlar, ekonomik krizlerin, trafik kazalarının olmadığı, canların yanmadığı bir yıl olmasını diliyor. 

Vatandaş ne dedi…? Vatandaş ne dedi…?

Ersan Kaplan:

Geride bıraktığımız 2018 yılında tüm ülke olarak çok sıkıntılar yaşadık. Yeni bir yıla girdik hatta yılın ilk ayını bitirmek üzereyiz. 2019 yılının geride bıraktığımız yıldan daha iyi bir yıl olmasını diliyorum. 2018 yılında yaşanan tüm olumsuzlukların geride kaldığı ve insanların barış, huzur ve sağlıklı bir şekilde yaşam sürmesini umut ediyorum

Mustafa Yaman:
Geçen yılın son ayı ülke olarak yaşadığımız 4 gencin yaşamını yitirmesinin acısı herkesi derinden etkiledi. Bu nedenle 2019’dan sağlık sıhhat dışında bir şey beklemiyorum. Hep hayal kurarız yeni yılın nasıl olması ile ilgili ancak hep kurduğumuz hayallerle kalıyoruz. Umarım herkesin hayali bu yıl gerçek olur.

Hasan Demir:

2019 yılının ekonomisi iyi, acıların yaşanmadığı bir yıl olmasını umut ediyorum Yeni yılın tüm ada halkına daha mutlu ve huzur dolu günlerin getirmesini diliyorum. 2018 yılında birtakım olumsuzluklar yaşandı ve bu olumsuzlukların bir daha yaşanmayacağı yılların başlangıcı olmasını diliyorum. 

Cem Yıldız:
2018 yılının sonlarında çok üzücü olaylar yaşadık ve bunların tekrardan yaşanmamasını temenni ediyorum. Yeni yıldan en başta sağlık ve geride bıraktığımız yılda yaşanan olumsuzlukların da geride kalacağı bir yıl olmasını diliyorum.

İsmail Muslu:
Ekonomik anlamda sıkıntılı ve halkın beklediği yönde cevap almadığı bir yıl oldu 2018.Bu nedenle 2019 yılında bu sorunların aşılarak herkesin hayal ettiği gibi bir yıl geçirmesini diliyorum. İnsanların birbirlerini kırmadığı herkesin barış içinde mutlu ve huzur dolu yaşamasını ümit ediyorum.

Ziya Güçhan:
Geride bıraktığımız yılda yaşanan tüm olumsuzlukların artık son bulması ve 2019 yılında yaşanmamasını diliyorum. Sağlık ve huzur dolu bir yıl olsun. KKTC’nin bu bahtsız halkının önümüzdeki sene itibarıyla geçtiğimiz senelerden daha iyi bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Osman Kahraman:
Yeni yılın geride bıraktığımız yıllardan çok daha iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2018 yılı sonuna kadar dünyada var olan olumsuzlukların 2019’da yaşanmamasını, kazaların yaşanmadığı, insanların ölmediği barış içinde, mutlu bir şekilde yaşayacakları yılların başlangıcı olmasını diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473